Ackerley-LDA Architecture
PROJECTS

PRACTICE

CONTACT

NEWS   
space1 space1
Master Planning
Architecture
Interior Architecture
space1
space1
space1
space1
space1 space1
Sierra Nevada
The Cancer Center “Living Room” consolidates and expands the waiting areas of Oncology and Radiation Treatment. Glass walls flanking the space provide views of the Sierras at one end and the community maintained garden at the other. Walls perpendicular to the glass include a media area for patient use and an art wall for changing exhibits from local artists. An undulating wood ceiling with random spotlights connects inside to outside, echoing the existing trellising of the courtyard.
space1
space1
space1 space1
 
space1
Alt Text
space1
Alt Text
space1
Alt Text
space1
space1
space1
space1
space1 Picture1
space1
space1